El President de l’Institut Agrícola, Baldiri Ros, nomenat nou Vicepresident de Foment

 

Foment del Treball va proclamar el 5 de novembre, el seu nou president, Josep Sánchez Llibre, i la Junta Directiva

 

Ros esdevé alhora membre del Comitè Executiu de la patronal catalana

   

L’Assemblea Electoral de Foment va ratificar ahir la candidatura de Josep Sánchez Llibre com a president de la institució, un cop va ser proclamat per la Mesa Electoral. La candidatura de Sánchez Llibre, amb 285 suports –els Estatuts de Foment en demanen un mínim de 40-, ha estat l’única presentada en el procés electoral que va culminar ahir amb la ratificació també dels nous vocals de la Junta Directiva.

La Junta Directiva, reunida immediatament després de l’Assemblea Electoral, va escollir, a proposta del President, les noves vicepresidències de l’entitat, que seran ocupades per Baldiri Ros, President de l’Institut Agrícola; Maria Helena de Felipe,  Virgínia Guinda, Joaquim Llansó, Elisabeth Cañigueral i Joan Roget.

La Junta Directiva va nomenar també, a proposta del President, el nou Comitè Executiu, format per 31 vocals de la Junta Directiva, entre els quals es troben les vicepresidències.

Baldiri Ros és vicepresident d’AEBALL (Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat) membre de la Junta Directiva de la CEOE i CEPYME.

 

"És un orgull tant per mi, com per a l’organització que represento - l’Institut Agrícola - incloure, i d’una manera clara i transparent el concepte agrari i d’indústria agroalimentària dins del perfil de Foment, doncs és un tema molt important. Això era una obsessió que jo tenia des de sempre perquè a mi no m’agrada desvincular el sector agrari de l’economia d’un país, perquè l'agricultura, l'agroindústria i la silvicultura són economia."

 

 

Barcelona, 6 de novembre de 2018

Actualitat i Relacions Institucionals