L’Institut Agrícola es responsabilitza del foment dels valors, la defensa de l’empresa i la propietat, doncs són la base i l’eix que vertebra econòmicament i socialment el territori

L’Institut Agrícola Català de Sant Isidre

És l’associació que representa els interessos empresarials agraris, agroalimentaris i forestals i vetlla la dimensió econòmica i patrimonial d’un sector que és clau irrenunciable en el futur de l’economia productiva.

Nosaltres

Fundat l’any 1851, l’Institut Agrícola és l’associació empresarial agrària degana a l’estat i una de les més antigues d’Europa. Som una entitat econòmica que expressem els nostres criteris amb independència i amb lleialtat a la societat civil. Som una corporació que vetlla pels interessos comuns dels empresaris, dels propietaris i d’aquells que desenvolupen activitat econòmica a l’àmbit rural.

L’agricultura també com a eix transversal en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

AMB VISIÓ TRANSVERSAL DINS EL MARC EUROPEU

L’Institut treballa les lleis i normatives en general que sorgeixen en el sí de la Unió Europea (i que han d’arribar a l’Estat i desprès a l’autonomia) per tal de millorar-les, reformar-les o proposar-ne de noves.

On som i participem