VilesFlorides a l'Institut Agrícola


Es presenta VilesFlorides, un segell de qualitat que distingirà els municipis que millorin el benestar dels ciutadans impulsant i millorant les zones verdes

El conseller d’Agricultura, l’Hble. Sr. Josep Maria Pelegrí, va presidir la presentació d’aquest programa a la seu de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre de Barcelona que es va engalanar per a l’ocasió amb flors i plantes que decoraven la façana i el pati interior del Palau Fivaller on es van fer els parlaments.

Durant la presentació el conseller d’Agricultura, Hble. Sr. Josep M. Pelegrí  i el president de la CHOC, Josep Vizcarro, van entregar els primers cartells de benvinguda a Vilassar de mar, Vallgorguina i Celrà, els primers tres municipis premiats.

El dimecres dia 29 de juny, la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) va presentar el programa VilesFlorides, una iniciativa impulsada en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, el Consorci de Comerç de Catalunya i l’Agència Catalana de Turisme que compta amb referents internacionals de gran èxit.

Amb VilesFlorides la CHOC vol incentivar la millora de la qualitat de vida dels ciutadans distingint i premiant les millors pràctiques en el manteniment i creació dels espais verds urbans. L’impuls al turisme i el comerç local i la dinamització del sector ornamental són altres dels objectius més destacats del programa.


Article publicat a La Drecera 128. Juliol- Agost 2011

INFORMATIU AGRARI DE L'INSTITUT AGRÍCOLA.

Actualitat i Relacions Institucionals