Joaquim Gay de Montellà, reelegit president de Foment del Treball


El passat 4 de desembre l’Assemblea Electoral de Foment va aprovar l’elecció de Joaquim Gay de Montellà com a president de la institució, un cop proclamat per la Mesa Electoral. La candidatura de Gay de Montellà, amb 285 suports –els Estatuts en demanen un mínim de 40-, ha estat l’única presentada en el procés electoral que va culminar amb la votació també dels nous vocals de la Junta Directiva. D’aquesta manera, Joaquim Gay de Montellà assumeix el seu segon i darrer mandat, segons contemplen els Estatuts de Foment, modificats l’any 2013, i que limiten a dos els mandats.

Gay de Montellà es va dirigir al ple de l’Assemblea de Foment com a president electe i va reivindicar que “el Foment avui és encara més fort” perquè, va dir, “avui demostrem que totes les empreses de Catalunya, tots els empresaris, ens mantenim units”.

En el cas de la Junta Directiva, un cop esgotat el termini de presentació de candidatures, sí que hi ha més candidats que vocalies a elegir, per la qual cosa es va efectuar l’elecció en el marc de l’Assemblea per a les vocalies de la Junta Directiva, tot elegint directament els representants de: Organitzacions sectorials (38); Organitzacions territorials (23); Socis Individuals (15). La nova Junta, es va reunir després de l'Assemblea i va aprovar la proposta de vicepresidències i de Comitè Executiu plantejada pel president Gay de Montellà. El president de l'Institut Agrícola, el senyor Baldiri Ros, va ser elegit membre de la Junta Directiva. El president de Foment, el senyor Joaquim Gay de Montellà, el va nomenar membre del Consell Executiu.

 

 

Article publicat a la Drecera 148. Novembre - Desembre 2014

Revista de la Patronal Agrària de Catalunya

Actualitat i Relacions Institucionals