Skip to main content

L’Institut Agrícola i Foment del Treball organitzen la jornada:

El Mercat de l’Aigua: Aigua per a tot i per a tots

 

Aquesta és una jornada transversal l’objectiu de la qual és mostrar, amb casos d’èxit, que els països que fan una bona gestió de l’aigua són aquells que posen en pràctica el Mercat de l’Aigua.

PROGRAMA

La jornada s’iniciarà a les 9:30 amb la benvinguda institucional a càrrec de Josep Sànchez Llibre, president de Foment i la presentació per part de Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola i vicepresident de Foment. Moderarà Javier Santacruz, economista i analista financer, cap del Servei d’Estudis de l’Institut Agrícola. A continuació atendrem els casos d’èxit de:

Israel: Itamar Glazer. Director científic de l’Institut Volcani, el principal centre d’innovació en R+D agrícola d’Israel. És professor afiliat de la Universitat Hebrea a la Facultat de Ciències Agrícoles i Ambientals. Té una àmplia experiència en l’inici, desenvolupament i transferència d’innovacions.

Holanda: Pendent de confirmació

Coffee break 11:00 h – 11:30 h

Califòrnia: Alvar Escrivá-Bou. Membre adjunt del Centre de Polítiques de l’ Aigua de l’Institut de Polítiques Públiques de Califòrnia. Professor al Departament d’Enginyeria Civil i Ambiental i l’Institut de Medi Ambient i Sostenibilitat, Universitat de Los Angeles, Califòrnia. Especialitat: Enginyeria de sistemes hídrics, política hídrica, política de canvi climàtic.

Espanya: Narciso Berberana. Enginyer Industrial, s’ha desenvolupat com a CEO de grans companyies del sector ambiental. Impulsor de les biofactories premiades per Nacions Unides. En l’actualitat és conseller de diverses empreses i assumeix la responsabilitat sobre la nova Direcció de Sostenibilitat, Descarbonització i Regeneració de recursos a Agbar.

Col·loqui – Cloenda

Cocktail/Networking (es preveu finalitzar a les 13:30 h)

INSCRIPCIÓ