Skip to main content

Baldiri Ros (Institut Agrícola Català de Sant Isidre) acompanya al president de Foment en el nou Comité Executiu

 

  • Josep Sánchez Llibre, escollit vicepresident, agraeix “la generositat del president de la CEOE” i afegeix que “ens sentim satisfets i la CEOE surt més reforçada i cohesionada”
  • Baldiri Ros, Santiago García-Nieto acompanyaran al president de Foment en el nou comitè executiu de la patronal espanyola així com Josep Maria Rodríguez, Belil i Gaspart que també és membre del comitè executiu de Foment
  • Valentí Pich, també membre del comitè executiu de Foment del Treball, serà president de la Comissió Legal de la CEOE

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha mostrat la seva satisfacció amb la configuració de la nova junta de la CEOE proposada pel seu president, Antonio Garamendi. El mateix Josep Sánchez Llibre manté el seu càrrec de vicepresident de la CEOE. A banda, a proposta de Foment del Treball, s’incorporen dos membres de la seva direcció com són Baldiri Ros (Institut Agrícola Català Sant Isidre–IACSI) i Santiago García-Nieto (Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya-ConfeCat) com a membres del comitè executiu de la CEOE.

A banda, el president Garamendi també ha donat entrada al nou comitè executiu a José María Rodríguez (ASEDAS), que és membre del comitè executiu de Foment del Treball. Així doncs són quatre membres de la direcció de la patronal catalana seran al nucli de la CEOE. A banda cal sumar també representants empresarials catalans com Francisco Belil y Juan Gaspart que també seran membres del comitè executiu. En total sis membres catalans a la junta de CEOE, tres proposats per Foment del Treball i tres pel president Garamendi.

A més, Foment també mostra la seva satisfacció perquè el senyor Valentí Pich (BNIFX Pich Advocats Economistes), també membre del comitè executiu de Foment del Treball, segueixi sent el president de la Comissió Legal de CEOE, com en el mandat anterior. Amb aquesta proposta, el president Sánchez Llibre agraeix “la generositat del president de la CEOE” i insisteix en afegir que “ens sentim satisfets amb el paper que podem jugar”. En aquest sentit, Sánchez Llibre considera que “avui CEOE surt més reforçada i cohesionada”.

 

21.12.2022